Bútorszállítás

bútorszállítás, bútorszállítás budapest

Megbízható, profi bútorszállítás

Mindeninek van egy elképzelése a kényelmes és szépen berendezett álomotthonról, amely a tulajdonosa ízlését és igényeit tükrözi, valamint kellemes életteret biztosít a család minden tagja számára. Az esztétikus otthon elengedhetetlen kellékei az ízléses bútordarabok és berendezési tárgyak, azonban a beszerzésükhöz, költözés vagy egyéb esetekben, szükséges a megbízható szállítás, amely során elengedhetetlen a körültekintő eljárás, a sérülésekkel szembeni védelem.


Bútoraink szállítására számos esetben szüksége lehet:

Cégünk profi szakemberei sok éves tapasztalatukkal megbízható módon vállalják különböző bútordarabok szállítását, legyen szó lapraszerelt vagy értékes antik darabokról, továbbá minden esetben maximálisan az elvárásoknak megfelelő felkészültséggel végezzük a szállítást (csomagolási és szerelési munkálatok, biztonsági óvintézkedések, stb.) kedvező áron, rejtett költségek nélkül.

További információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és készéggel állunk rendelkezésére!

Ajánlatot kérne? Küldje el telefonszámát, visszahívjuk!


Tehertaxi, a gyors segítség! 

tehertaxi szolgáltatás

tehertaxi szolgáltatásunk gyors, hatékony segítséget nyújt a nagyobb berendezések, tárgyak szállításához. Válasszon bennünket bátran!

Legyen szó bútor vagy nagyobb elektronikai berendezés hazaszállításáról, egyeseknek komoly kihívást okozhat ez a feladat. Rengeteg időt, energiát felemészthet, mire az ember talál olyan személyt az ismeretségi körben, akinek van szállításra alkalmas járműve, és rá is ér a segítségnyújtásra. Amennyiben Ön nem szeretne hosszasan telefonálni, kutatni, válassza inkább tehertaxi szolgáltatásunkat!

tehertaxi legnagyobb előnye, hogy Ön azonnal igénybe tudja venni. Nincs szükség hosszas szervezésre, telefonálgatásra, ugyanis csapatunk rövid időn belül a rendelkezésére tud állni. A különböző nagyobb értékeket sérülésmentesen, reális áron szállítjuk, garantáljuk, hogy minden szempontból elégedett lesz velünk.

Szolgáltatásunk mellett nem veszhetnek el értékes percek az életéből. Válasszon minket, és nem fog csalódni! Bővebb információkért keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Bútor szállítás Budapesten, sérülésentesen, reális áron

Bútor szállítás Budapesten

Bútor szállítás Budapesten, profi csapattal. Szolgáltatásunk igénybevételekor nem érhetik kellemetlen meglepetések, bízza ránk bátran bútorát!

Ha bútor szállításra van szükség, sokan szeretnének olyan szolgáltatót találni, ami felkészült, és profin képes megoldani a feladatot. Rendkívül kellemetlen, ha egy újonnan megvásárolt berendezés a szállítás során azonnal megsérül. Sok esetben még cserére sincs lehetőség, a javítás pedig jelentős kiadásokkal járhat. Amennyiben Ön is a legjobb csapatra bízná magát, forduljon hozzánk bizalommal Budapesten a bútor szállításért!

Budapesten a bútor szállítással kapcsolatban a maximumra törekszünk. A munkát sérülésmentesen, reális áron vállaljuk. Precízek, megbízhatók vagyunk, tarifánk fix, átlátható, nincsenek rejtett költségek, így velünk könnyedén tud tervezni. A lapra szerelt bútortól kezdve az antik berendezésekig bármit ránk bízhat. Törekszünk a pontosságra, gyorsaságra, garantáljuk, hogy minden szempontból elégedett lesz a munkánkkal.

Ha felkeltettük az érdeklődését, és igénybe venné a szolgáltatást, keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken!

Bútorszállítás, ha javításra szorul kedvenc berendezési eleme

bútorszállítás

bútorszállítás javítás és felújítás esetén is a legjobb megoldás, forduljon hozzánk bizalommal!

A legkiválóbb minőségű bútordarabokon is nyomot hagy az idő, a természetes amortizáció mellett pedig kisebb-nagyobb sérülések is előfordulhatnak az évek múlásával. Javítással, illetve felújítással meg lehet menteni a berendezési elemeket, ehhez kapcsolódóan azonban nem maradhat el a szakszerű bútorszállítás sem!

A szakemberek különféle technikákat alkalmaznak annak érdekében, hogy a bútoroknak új életet adjanak, ám azok szállításáról az ügyfeleknek kell gondoskodniuk. Profi bútorszállítás segítségével gyorsan és egyszerűen a helyszínre lehet juttatni a problémás berendezési elemeket, és ugyanilyen könnyedén kerülhetnek vissza a helyükre. Ha minket bíz meg a feladattal, ezt a teendőt is kipipálhatja, és még egy lépéssel közelebb kerülhet ahhoz, hogy bútora ismét tökéletes állapotban szolgálja kényelmét.

bútorszállítás nálunk szakszerűen és precízen zajlik, ugyanakkor a költségek miatt sem kell aggódnia, hiszen szolgáltatásunkat reális áron, rejtett költségek nélkül biztosítjuk. Lépjen velünk kapcsolatba, és kérje ajánlatunkat!

A tehertaxi, ami nem okoz csalódást!

tehertaxi

tehertaxi szolgáltatás sok esetben nyújt remek megoldást, hiszen akár költözésről, akár bútorszállításról van szó, szükség lesz egy profi csapatra. Mindenkinek fontos, hogy a bútorai, egyéb berendezései épségben érkezzenek meg az úti céljukra, nem számít, hogy egy komplett költözésről van szó vagy csupán egyetlen darab bútor szállítására van szükség. Ennek érdekében célszerű egy olyan céget keresni, ami professzionális tehertaxi szolgáltatást nyújt.

Ha pont erre van szüksége, a legjobb helyen jár, ugyanis mi kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a bútorszállítás sérülésmentesen történjen. Ha igénybe veszi tehertaxi szolgáltatásunkat, nem kell az árak miatt sem aggódnia: átlátható, fix tarifával dolgozunk, rejtett költségek nélkül. Mindenféle berendezés szállítását vállaljuk, a lapra szereltektől kezdve az antik bútorokig.

Ha felkeltettük érdeklődését, és úgy döntött, hogy igénybe veszi gyors, pontos és megbízható tehertaxi szolgáltatásunkat, keressen minket bizalommal a részletekért! 

Bútorszállítás Budapesten gyorsan, pontosan, rejtett költségek nélkül!

bútorszállítás Budapesten

bútorszállítás Budapesten sérülésmentesen, reális áron, precízen, átlátható, fix tarifával, rejtett költségek nélkül is lehetséges. 

Sajnos sok olyan cég vállal bútorszállítást Budapesten, ami nem rendelkezik hozzá megfelelő eszközökkel és tapasztalattal, így a megrendelők gyakran csalódnak. Ha biztosra szeretnénk menni a bútorok épségét illetően, akkor érdemes megbízható, leinformálható cégre bízni a feladatot. 

Amennyiben ilyet keres, a legjobb helyen jár! Csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, a bútorszállítás Budapesten gyorsan, pontosan, megbízhatóan végezzük, garanciát vállalva a bútorok sérülésmentes szállításáért. Ügyfeleink kisebb és nagyobb berendezések szállítását is ránk bízhatják, a lapra szerelt bútortól egészen az antik bútorokig készséggel állunk rendelkezésre.

Ha bővebb információra van szüksége vagy szeretné megrendelni a bútorszállítást Budapesten, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Döntsön mellettünk Ön is, átlátható, fix tarifáért cserébe vállaljuk a szolgáltatást! 

Bútorszállítást vállalunk az otthoni munkakörülmények tökéletessé varázslásához!

bútorszállítás

Az utóbbi időszakban egyre többen dolgoznak otthonról, ráadásul sokak számára már tartósan is biztosított lesz ez a lehetőség. Azonban, ha már nem csak egy-két napról van szó, amikor otthon kell helyt állnunk munkahelyi elvárásoknak, akkor mindenképp érdemes rászánni egy kis időt és pénzt arra, hogy megteremtsük az ideális körülményeket a home office-hoz. Elengedhetetlen egy kényelmesen használható íróasztal, valamint egy ergonomikus kialakítás irodai szék. Ha már megtalálta az ideális berendezést, akkor pedig bízza ránk a bútorszállítást

Cégünk a bútorszállítást kedvező feltételekkel biztosítja. Áraink megfizethetőek, a határidő pedig rövid, így akár néhány napon belül tökéletessé varázsolhatja otthonát a munkavégzéshez. Vállaljuk a bútorszállítást akár a bútorboltból, akár az irodából, de természetesen akkor is számíthat ránk, ha használt berendezéseket vásárolt és két lakás között kell megoldani a szállítást. 

Amennyiben kérdése van a bútorszállítással kapcsolatban vagy szeretné igénybe venni a szolgáltatást, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken

Használt bútort vásárolt? Vegye igénybe a tehertaxit!

tehertaxi

Napjainkban sokan választják a használt termékeket, hiszen így nagyon kedvező áron lehet akár kiváló állapotú dolgokat is vásárolni. Már nem csak a használt ruhák vásárlása a divat, hanem egyre többen döntenek úgy, hogy bútorból sem újat vesznek. Ilyenkor az új berendezés hazaszállításához érdemes egy megfizethető áron dolgozó, megbízható tehertaxi szolgáltatást nyújtó céget keresni.

Amikor bútorboltban vásárolunk, ott általában vállalják a termékek házhoz szállítását is, azonban egy használt berendezés esetében erre nem lehet alapozni. Kevés ember rendelkezik ugyanis akkora autóval, amibe gond nélkül befér egy ágy vagy akár egy szekrény, így ilyenkor érdemes erre szakosodott cég segítségét kérni. Cégünk nagy tapasztalattal áll ügyfelei rendelkezésére tehertaxi kapcsán, így a használtan vásárolt berendezéseket kedvező áron visszük el otthonába.

Ön is előnyben részesíti a használt bútorokat? Forduljon hozzánk bizalommal a tehertaxi szolgáltatásunkkal kapcsolatos részletekért!


Bízza ránk bútorai szállítását új albérletébe!

bútorszállítás

Napjainkban nagyon sok fiatal választja az albérletet, aminek kétségtelenül megvannak a maga előnyei. Például sokkal könnyebb egy költözést is lebonyolítani, így az ember mindig közel lakhat a munkahelyéhez. A fiatalok többsége ezeket a költözéseket akár egymaga is megoldja, hiszen, ha bútorozott albérletről van szó, akkor szinte csak a személyes holmikat kell átvinni egyik lakásból a másikba. Sok esetben van azonban néhány saját bútor, például ágy vagy szekrény, aminek az elszállítása nehézkes lehet. Cégünk azonban reális áron vállalja akár egy-két darab bútor szállítását is, méghozzá sérülésmentesen.

A bútorszállításhoz minden esetben érdemes szakértők segítségét kérni, akik megfelelő eszközökkel rendelkeznek. A berendezések többsége szétszedhető ugyan, de általában még így is nehézkesen férnek be egy személyautóba, sőt, lehet, hogy többször is kellene fordulni. Cégünk a bútorszállítást korrekt áron végzi, hiszen az a célunk, hogy ügyfeleinknek megérje igénybe venni szolgáltatásainkat.

Amennyiben kérdése van a bútorszállítással kapcsolatban, keressen fel minket bizalommal! Kérje ajánlatunkat még ma!


Bútorszállítás Budapesten? Számíthat ránk!

bútorszállítás Budapesten

Nem tudja, hogyan oldhatná meg a bútorszállítást Budapesten? Szeretne költségtakarékos megoldást találni arra, hogy eljuttassa az újonnan vásárolt bútort az otthonába? Adunk egy tippet: válasszon bennünket!

Cégünk hosszú évek óta foglalkozik költöztetéssel és bútorszállítással Budapesten belül és kívül, sőt, már külföldre is vállalunk fuvart. Mindegy, hogy egy áruháztól kell az otthonába szállítani egy nagyobb bútordarabot, vagy használtan vásárolt valamit, ami nem fér be az autójába, hozzánk bátran fordulhat, mi biztosan megoldjuk a problémát. Attól függően, hogy mekkora és hány darab bútorról van szó, különböző méretű autókkal sietünk az Ön segítségére, és így az ár is differenciált lesz. Ne fáradjon a bútor emelgetésével, válasszon inkább bennünket, így biztos sérülésmentesen jut el az új szerzemény az otthonába!

Amennyiben szeretné megrendelni a bútorszállítást Budapesten, vagy kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!


Ha bútorszállítás, akkor Vig-Pack Teher!

bútorszállítás

Amikor valakinek bútorszállítási szolgáltatásra van szüksége, több szempontot is érdemes figyelembe vennie a cég kiválasztásakor. Sajnos sokan beleesnek abba a hibába, hogy csak az ár alapján döntenek, pedig lehet, hogy egy kicsivel drágábban sokkal megbízhatóbb vállalkozást is találnának.

Sok cég vállal bútorszállítást, azonban nem mindegy, hogy egy csapat mennyire felkészült. Sajnos ha a nem megfelelő eszközök vagy a dolgozók alkalmatlansága miatt a bútor megsérül, azt már utólag nem lehet helyrehozni. Fontos, hogy alapból olyan céget válasszunk, ami ügyfélközpontú szolgáltatást nyújt. A Vig-Pack Teher a bútorszállítást minden esetben sérülésmentesen végzi, és erre garanciát is vállalunk. Ügyfeleink rendelkezésére állunk reális áron, átlátható, fix tarifával, rejtett költségek nélkül. Számíthat ránk lapra szerelt és antik bútorok kapcsán is, és biztos lehet benne, hogy amit velünk megbeszél, az valóban úgy is lesz!

Forduljon hozzánk Ön is, ha megbízható bútorszállítási szolgáltatást szeretne igénybe venni!


Bútorszállítás Budapesten: hogyan készüljön elő?

bútorszállításra Budapesten

Egy költöztetés mindig nagy munka, ami sok előkészülettel jár, ám nem szabad alábecsülni azt sem, ha csak egy, vagy egy-két bútor szállításáról van szó. Ilyen esetben is van néhány dolog, amivel érdemes egy kicsit felkészülni a bútorszállításra Budapesten.

Először is fontos, hogy legyen biztosítva a megfelelő hely. Ha lehet, kérjük meg a ház többi lakóját, hogy abban az időben ne álljanak a kapu elé. Amennyiben a bútort nem áruháztól kell elvinni, úgy az indulás helyszínen is érdemes helyet biztosítani. Ezzel sok időt és energiát spórolhatunk. A bútorszállításnál Budapesten mindig egy nagy kérdés, hogy tudjuk-e használni a liftet. Amennyiben a lift olyan, hogy van kinyitható része is, azt célszerű előre kinyittatni. Lakáson belül se feledkezzünk meg az útvonal biztosításáról! Amit lehet, azt tegyünk el az útból.

Amennyiben kérdése lenne vagy szeretné megrendelni a bútorszállítást Budapesten, forduljon hozzánk bizalommal! Kollégáink készséggel segítenek mindenben! Fix tarfiával, rejtett költségek nélkül dolgozunk, gyorsan, pontosan, megbízhatóan.


Bútorszállítás stresszmentesen, biztonságosan!

Bútorszállítás stresszmentesen, biztonságosan!

Legyen szó költözésről vagy bútorvásárlásról, a berendezéseket laikusként, megfelelő felszerelés nélkül igazi kihívás szállítani, hiszen ebben az esetben a szállító nemcsak a bútorok, hanem saját testi épségét is veszélyezteti. Ilyenkor nem érdemes kockáztatni, jobb profikat felkérni a bútorszállításhoz, így számtalan kényelmetlen helyzettől megkímélheti magát az ügyfél.

Mivel a bútorszállítás terén több éves tapasztalattal rendelkezünk, tisztában vagyunk azokkal a tényezőkkel, amelyek a berendezések szállítását biztonságossá teszik. Velünk nemcsak épségben érkezhet meg a költöztetni kívánt vagy megvásárolt berendezése, hanem a stressztől is megkímélheti magát, hiszen egy bútorszállítás komoly felelősséggel jár. Ha valakinek nincs tapasztalata, sem eszköze a szállításhoz, az értelemszerűen nem tölti el őt megnyugvással.

Ha Ön sem szeretné berendezését vagy a saját, esetleg mások testi épségét veszélyeztetni, bízza profikra a bútorszállítást, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!


Nagyobb tárgyat vagy berendezést vásárolt karácsonyra? – Vegye igénybe tehertaxi szolgáltatásunkat!

Nagyobb tárgyat vagy berendezést vásárolt karácsonyra? – Vegye igénybe tehertaxi szolgáltatásunkat!

A karácsonyi bevásárláskor gyakorta előfordul, hogy a tervezett ajándék helyett a vevő mást választ a kínálatból. Ilyenkor nem ritka, hogy nemcsak az ötlet változik, hanem maga a meglepetés mérete is, viszont egy robosztusabb berendezést vagy bútort nem mindenki tud hazavinni a boltból. Ha Ön is változtatott elképzelésén, azonban azt már most tudja, hogy az újonnan kitalált ajándékot nem fogja tudni biztonságosan hazaszállítani, vegye igénybe teher taxi szolgáltatásunkat!

Tehertaxi szolgáltatásunk ideális választásnak bizonyul az ilyen helyzetekre. A szállítást végző gépjárművek tágas belső térrel rendelkeznek, így tökéletesen elférnek a különböző berendezések, bútorok. A szállításhoz megfelelő rögzítő eszközöket is használunk, annak érdekében, hogy a megvásárolt ajándékok ne sérülhessenek egy nagyobb fékezés során vagy a változó útviszonyok miatt.

Ne kössön kompromisszumot az ajándékválasztást illetően! Ha nagyobb berendezés, bútor megvásárlása mellett döntött, válassza tehertaxi szolgáltatásunkat és szállíttassa haza épségben a meglepetést! Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!


Antik bútorok szállítása!

antik bútorok szállítása, költöztetés, bútorszállítás Az antik bútorok életkoruknál fogva nemcsak eszmei értéket képviselnek, de általában pénzbeli értékük is jelentős. Ennélfogva különleges bánásmódot követelnek meg tulajdonosaiktól. Egy-egy költöztetés, szállítás alkalmával azonban a tulajdonosok a költöztető cégre vannak utalva és csak reménykedhetnek abban, hogy értékeik sérülésmenetesen megússzák az utazást.

Valódi törődést, lelkiismeretes munkát vár el egy költöztetés során? Forduljon hozzánk bizalommal, ha megbízható, gyors és pontos költöztetőkre lenne szüksége és bízza ránk antik bútorai szállítását. Vállalunk külföldre történő költöztetést is, mindezt fix és kedvező áron, rejtett költségek nélkül. Legyen Ön is egy elégedett ügyfeleink közül. Ugye Ön sem szereti, ha hozzá nem értő, gondatlan embereknek van kiszolgáltatva? Nem szeretne sérült, törött vagy megkarcolt bútorokat viszontlátni? Óvja értékeit és bízza antik bútorai szállítását lelkiismeretes emberekre! Forduljon profi bútorszállító céghez és költözzön gyorsan, egyszerűen!Bútorszállítás rejtett költségek nélkül!

Bútorszállítás rejtett költségek nélkül! Legyen szó költözésről, vagy egy új bútor szállításáról, egyik esetben sem egyszerű a kivitelezés. A bútorok nehezek, a csomagokból rendkívül sok van, a hatalmas ruhásszekrény cipeléséről már nem is beszélve.

Bízza profikra a szállítást, hogy a költöztetés során bútorai a legjobb kezekben legyenek! Szakembereink garantálják a sérülésmentes bútorszállítást a lapra szerelt bútortól kezdve a pianón át, egészen az antik bútorokig.

A tények magukért beszélnek! Válasszon minket!Megbízható bútorszállítás Budapesten!

Megbízható bútorszállítás Budapesten!

Napjainkban egyre többen választják saját lakás vásárlása helyett inkább az albérletet. Azonban ez az élet azzal jár, hogy néha bizony költözni kell, és ez szinte ugyanakkora macerával jár, mint ha saját lakásba költöznénk, csak ideális esetben nem feltétlenül kell egy nap alatt lebonyolítanunk az egészet, és a bútorokat tekintve talán csak néhány darabról van szó.

Ha nem is kell sok nagy bútort költöztetnünk, a terjedelmes méret miatt mindenképpen nehéz – vagy lehetetlen – megoldani egyszerű személyautóval. Tehertaxi cégünk kedvező áron vállalja akár csak néhány darab bútor szállítását Budapesten is! Szakembereink fokozottan figyelnek a bútorok sértetlenségére és a szállítás pontosságára. Mindezt korrekt áron, átlátható, fix tarifával, rejtett költségek nélkül! Nekünk az a legfontosabb, hogy Ön elégedett legyen, ezért maximális precizitással szállítunk lapra szerelt bútorokat és antik bútorokat is.

Keressen minket bizalommal, válassza gyors budapesti bútorszállító szolgáltatásunkat!Biztonságos szállítás tehertaxival Budapesten!

Biztonságos szállítás tehertaxival Budapesten!

A tehertaxi lehetősége elsősorban azoknak jelent megoldást, akiknek hirtelen, vagy egy-egy darab esetében lenne szükségük segítségre a szállítás kapcsán. Bizonyára mindenki járt már úgy, hogy nagyobb tárgyat vett, mint amit még kényelmesen el lehet szállítani személyautóval – ilyenkor jön igazán jól a tehertaxi!

A tén

Mi tudjuk, hogy mennyire fontos lehet egy-egy tárgy, akár érzelmek kötnek hozzá, akár anyagi értéke miatt, ezért nem csak a költöztetéskor, hanem tehertaxi igénybevételekor is számíthat rá, hogy úgy bánunk a szállítmánnyal, ahogy a sajátunkat is óvnánk!

Keressen minket bátran, ha segítségre van szüksége, mi valódi megoldást nyújtunk Önnek, gyorsan, egyszerűen!Albérletből költözés tehertaxival Budapesten

Albérletből költözés tehertaxival Budapesten

Napjainkban egyre többen élnek albérletben, egyre kevesebben vásárolnak saját lakást. Ez azonban azzal jár, hogy időről-időre bizony költözni kell, hiszen bármikor dönthet úgy a tulajdonos, hogy tovább nem adja ki a lakását. Ez ugyan nem jár akkora bonyodalommal, mintha saját lakásból kellene költözni, mégis nehezen megoldható szakszerű segítség nélkül. Erre nyújt kiváló megoldást a tehertaxi!

Cégünk Budapesten vállal tehertaxi szolgáltatást. A tehertaxi ideális választás, ha a személyes tárgyakon kívül csak néhány bútort kell költöztetni. A legnépszerűbbek a bútorozott albérletek, azonban idővel mindenki vásárol magának egy-két olyan berendezést, amit egy költözés alkalmával természetesen visz magával. Ehhez felesleges egy nagy teherautót bérelni, a tehertaxi épp optimális.

Keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeink bármelyikén, ha szeretne többet megtudni budapesti tehertaxi szolgáltatásunkról! Bútorszállítással, költöztetéssel kapcsolatban is kérje bátran ajánlatunkat!Segítségre van szüksége a bútorszállításhoz Budapesten belül? – Keressen minket bizalommal!

Segítségre van szüksége a bútorszállításhoz Budapesten belül? – Keressen minket bizalommal!

Napjainkban sokak számára egyszerűbb albérletben lakni, aminek sajnos vannak hátrányai is, például a kiszámíthatatlanság, ugyanis előfordulhatnak olyan váratlan helyzetek, amikor rövid időn belül ki kell költözni az albérletből és ilyenkor problémát jelenthet a saját bútorok gyors elszállíttatása. Ha azonnali megoldásra van szüksége, kérje költöztető szolgáltatásunkat, amelyen belül gondoskodunk a bútorok szállításáról is!

Tisztában vagyunk azzal, hogy sokan nem rendelkeznek olyan gépjárművel, amivel egyszerre el lehetne szállítani a személyes bútorokat, tárgyakat, minőségi szolgáltatásunkkal mi erre a problémára kínálunk megoldást!

Kollégáink több éves tapasztalattal rendelkeznek a bútorszállítás, költöztetés terén, így biztos lehet abban, hogy új otthonába a bútorok sérülésmentesen érkeznek meg! Szolgáltatásunk reális áron elérhető, fix tarifával dolgozunk, nincsenek rejtett költségek!

Kérje segítségünket bármilyen típusú bútor szállíttatásával kapcsolatban, legyen szó antik – vagy lapra szerelt bútorról! A gyorsaságot és pontosságot garantáljuk, keressen minket bizalommal, állunk rendelkezésére Budapest egész területén!Bútorszállítás: válasszon okosan!

Bútorszállítás: válasszon okosan!

Bútorainkat általában hosszú távra választjuk, mindegyikre úgy tekintünk, mint egy családtagra, ami sokáig velünk lesz. Féltjük, ápoljuk őket, vigyázunk rájuk, így nem csoda, ha nem szeretnénk, hogy saját hibánkon kívül sérüljenek meg, vagy menjenek tönkre. Pedig ez könnyen megeshet, ha rosszul választunk bútorszállító céget!

A felelőtlen, gondatlan, figyelmetlen és kontár bútorszállításnak sérült, tönkrement bútor lehet a következménye! Ez egyetlen tulajdonos sem szeretné! Bútorszállításra időről-időre szükségünk van, leggyakrabban a költözések alkalmával. Ilyenkor kell a legjobban ügyelni arra, kire bízzuk a bútorszállítást, hiszen sok a buktató. A lépcsőfordulók, a kiálló sarkok, a teherautó megannyi éles sarkot, mélységet, kiálló szöget rejtenek, amik pillanatokon belül megnyomoríthatják szeretett bútorunkat. Ennek nem kell így lennie, csupán jól kell választani költöztető céget!

Ugye, Ön sem szeretné, hogy baleset történjen a bútoraival? Válasszon megbízható céget bútorszállításhoz, válasszon minket!Kell egy fuvar az új kanapénak? Béreljen tehertaxit Budapesten!

Kell egy fuvar az új kanapénak? Béreljen tehertaxit Budapesten!

Megtalálta végre azt a kanapét, ami tökéletesen illik a nappalijába, ami minden tekintetben megfelelő és eleget tesz az elvárásainak? Az anyaga nem túl kényes, könnyen tisztítható, a színe tökéletesen illik a nappaliba, a mérete pedig éppen jó, elfér a dohányzó asztal és a fal mellett. Azonban hiába mérte le pontosan, hiába illik a dohányzóasztal mellé, túl nagy ahhoz, hogy beférjen az autójába? Egy kanapét természetesen nem lehet bepakolni a csomagtartóba, ám van megoldás, hiszen tehertaxival a bútorszállítás is könnyedén megoldható!

Keressen minket bizalommal akkor is, ha csak egyetlen bútor elszállítására van szüksége! Tehertaxival nem kell túl nagy szállítóautót bérelni, csak pont akkorát, amekkorára szükség van, így a költség sem megterhelő. Kedvező díjakkal, rejtett költségek nélkül hazaszállítjuk a kanapéját az áruházból, gond nélkül!

Tehertaxi szolgáltatásunk Budapesten bárhol igénybe vehető, hiszen mi is tudjuk, hogy rengeteg áruház nem biztosít kedvező szállítási lehetőséget a fővárosban. Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!Ügyfélközpontú bútorszállítás? Velünk lehetséges!

Ügyfélközpontú bútorszállítás? Velünk lehetséges!

Új, vagy használt bútort vásárolt, azonban a gépjárműve nem megfelelő ahhoz, hogy elintézze magánúton a bútor szállítását? Megbízható, rugalmas és ügyfélközpontú szolgáltatást keres? Ha a kérdésekre igennel felelt, nem kell tovább kutatnia a magas színvonalat képviselő bútorszállításért!

Mivel a bútorszállítás terén tisztában vagyunk az ügyfelek igényeivel és elvárásaival, csakis magas színvonalon biztosítjuk a szolgáltatást, hiszen ahhoz, hogy egy megvásárolt bútor biztonságban eljuthasson új otthonába, elengedhetetlen, hogy a szállítása biztonságos körülmények között történjen meg. Ez különösen a nagy értékű, antik bútoroknál fontos, hiszen a többségük pótolhatatlan érték, de kollégáink ezek szállítását is profi módon végzik.

Bútorszállítási szolgáltatásunk nem csak magas színvonalú, hanem kedvező feltételekkel vehető igénybe. Tapasztalja meg Ön is a modern, ügyfélbarát bútorszállítást! Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, amikor szüksége van ránk!Megbízható bútorszállítás ráfizetés nélkül!

bútorszállítás

A bútorforgalmazó és bútorkészítéssel foglalkozó cégek időről-időre akciókat hirdetnek. Ezeken az árleszállításokon számos terméket az eredetinél jóval kedvezőbb áron lehet megvásárolni. Ez kiváló alkalom arra, hogy előnyös üzletet kössünk, és megvásároljuk azt a bútort, amit teljes áron nem szeretnénk.

Annak érdekében, hogy a jó vásárra végül valóban ne fizessen rá valaki, érdemes a megbízható bútorszállításról is gondoskodni. Hiába a nagy megtakarítás, ha végül a megmaradt pénzt a bútor javíttatására kell költeni. Márpedig ez a kellemetlen helyzet könnyen be tud következni, ha a bútorszállítással megbízott csapat hanyagul, figyelmetlenül végzi a munkáját. Ha nem tudnak vigyázni a rájuk bízott bútorra, az végzetes következményekkel járhat. A bútor még azelőtt törhet, megkarcolódhat, sérülhet eredeti állapotához képest, mielőtt megérkezik az újdonsült tulajdonosához.

Válasszon minket a bútorszállításhoz, és mi garantáljuk a precíz, gyors és megbízható szállítást az új bútora számára! Kérjen tőlünk árajánlatot a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!Bútorszállítással a nyaralóját is kényelmesebbé teheti!

bútorszállítás

Most, hogy végre eljött a jó idő, sokan döntöttek úgy, hogy a nyár hátra lévő részét a nyaralójukban töltik. Ha Ön is ezt fontolgatja,  és szeretne egy kicsit hosszabb időt ott tölteni, azonban nem megfelelően felszerelt az ingatlan, akkor érdemes igénybe vennie egy megbízható, bútorszállítással foglalkozó cég szolgáltatásait, aminek köszönhetően otthoni kényelemben részesülhet majd a pihenés alatt.

Már néhány hétre is megéri az állandóan használatban lévő bútorokat elszállíttatni a nyaralóba, hiszen, ha hiányos a berendezés, akkor koránt sem lesz felhőtlen a pihenés. Ha a bútorszállítás mellett dönt, használhatja a megszokott ágyát, asztalát, nem kell hirtelen új berendezések után kutatnia, sem kényelmetlen körülmények között töltenie a szabadságát. Ráadásul, nálunk a bútorszállítás kedvező áron elérhető, így ez nem jelent nagy anyagi terhet sem.

Ha kérdése van vagy árajánlatot szeretne kérni bútorszállításra, forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére! Vegye igénybe a szolgáltatást, hogy otthon érezhesse magát nyaralójában is!