Segítsen a költöztetőnek, készüljön fel a nagy napra!

költöztető

Költöztetőnek lenni sok fáradtsággal jár, de mindig kárpótolja a szakembert az ügyfelek elégedettsége érte. A szállítás sikeréhez hozzájárulnak az előkészületek is.

Az alapvető feladatok közé tartozik például a legszükségesebb holmik különválogatása vagy a szekrények kipakolása. A költözés ennél jóval több feladatot foglal magában. Jó, ha minél többet listába vesz és még a nagy nap előtt kipipál, mert jelentősen meg tudja könnyíteni vele a dolgát. Nem beszélve a költöztető cég munkatársainak a napjáról. Most szeretnénk megosztani pár hasznos tanácsot, amit a költöztetéssel töltött órák, napok alatt a saját tapasztalatunk alapján tanultunk meg.

  1. A rutinos költöző tudja, hogy a szomszédok és a közös képviselő a legnagyobb titkok tudói. A lakás megtekintésekor nem árt beszélni velük és a költözéshez is tudnak praktikus információkkal szolgálni. Kiderülhet például, hogy a nagyobb berendezések, bútorok szállítását milyen útvonalon, liften a legkönnyebb lebonyolítani, kitől kell kulcsot, engedélyt kérni.
  2. Tervezni soha nem felesleges, sőt, kifizetődik, mert el lehet kerülni a váratlan eseményeket. A költözésnek legyen egy olyan időpontja, amikor kisebb a forgalom a városban, kevesebb az autó az utakon. Igaz ez a parkolásra is. Előre nézze meg, hol és meddig, mivel és hogyan lehet parkolni az ingatlan közelében. Keressen rövid, de megbízható útvonalat, amivel időt lehet spórolni!
  3. Készítsen leltárt a bútorok és egyéb holmik állapotáról. A legnagyobb körültekintés mellett is megeshet, hogy valami megkarcolódik, netán eltörik. Jó tudni, mi az, ami már ott volt és mi az, ami újonnan keletkezett, hogy ne legyenek felesleges viták belőle.

A csapatunk kapacitása és rutinja az Ön költözését is segíteni tudja. A honlapunkon a szóba jöhető szolgáltatásainkról talál további információkat. Ne terhelje a családot, spóroljon meg szívességeket a barátoktól és inkább válasszon profi szakembereket, hiszen az otthonáról van szó! A megadott elérhetőségeken lépjen kapcsolatba velünk, ha költözik!


Ne habozzon, kérjen ingyenes visszahívást most!