Tehertaxi a stresszmentes, gyors és biztonságos szállításért

tehertaxi

Megtalálta álmai bútorait, de nem tudja a szállítást megoldani? Költözésre készül? Tehertaxi szolgáltatásunkkal könnyen bonyolíthatja le a teendőket.

Új környezet kialakítása és a megszokott helyiségek bútorainak cserélése alkalmával egyaránt szükség van a megbízható fuvarozásra. Ha nem áll rendelkezésére az erre alkalmas jármű, és nehezen tud egyszerre több embertől segítséget kérni, akkor mindenképp érdemes hozzánk fordulni.

Egy kézben tudhat minden teendőt, nem kell a gépjármű kölcsönzésen gondolkodni, és az ismerősöket azonos időpontra meghívni. A kisebb és a nagyobb méretű, súlyú tárgyakat egyaránt biztonságosan mozgatva, gondosan elhelyezve, majd épségben átadva szállítjuk. 

Milyen esetekben jelent kiváló megoldást a tehertaxi?

Az általunk nyújtott tehertaxi szolgáltatás rugalmas és gyors megoldást nyújt mindenki számára. Ha ideiglenesen költözik máshova, albérletet vált, vagy a feleslegessé vált eszközeit szeretné raktárba, garázsba eljuttatni, szintén megéri bennünket választani. 

Nem csak lakóingatlan esetén célszerű a tehertaxi előnyeit kihasználni. Iroda, szolgáltatóhely költöztetése alkalmával, vagy ha vállalkozást indít, és már vannak berendezési elemei, amelyek nem hiányozhatnak a munkavégzés során, a legjobb megoldásban részesülhet. 

Háztartási gépek vásárlásánál, ismerősnek való ajándékozásnál is nagy segítséget jelent a tehertaxi. Egyetlen bútor vagy készülék, és több nagyobb tárgy is könnyen szállítható az igények szerint.

Sok cég csak akkor vállal ilyen fuvarozást, ha kevés megbízásuk van, vagy éppen van erre szabad kapacitásuk. Velünk minden szempontból jól jár, hiszen bármikor lehetősége van a tehertaxi szolgáltatás mellett dönteni

Legyen felszabadultabb, bízza ránk az értékei fuvarozását! Ne aggódjon a megfelelő jármű, a parkolás, a biztonságos mozgatás és szállítás miatt, hiszen gondoskodunk mindenről! Tehertaxi szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy a legnagyobb rendben, gördülékenyen sikerüljön a bútorok és más használati eszközök eljuttatása a kijelölt célba. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és jelezze egyéni kérését!


Ne habozzon, kérjen ingyenes visszahívást most!