Rólunk

2002-től folyamatosan a piacon vagyunk, megrendelőink nagy megelégedésére. Munkavégzésünk nagyon precíz, gyors, sok visszatérő megrendelőnk van. Csak megbízható, leinformálható munkatársakkal dolgozunk.

Költözne? Hívjon minket!

A költözés nem egyszerű vállalkozás. Mindenféleképpen fenekestül felfordítja az életünket, már csak azért is, mert a régi házunkat elhagyva új helyreköltözünk, új életszakaszba lépünk. Ilyenkor pedig az összes bútorunkat összepakoljuk, és dobozokba, zsákokba csomagolva már nem tűnik rendezettnek a kép. Ha magunk vállalkozunk a feladatra, azzal szembesülhetünk, hogy, amellett hogy a bútorok költöztetése biztosan számos akadályba ütközik majd a tapasztalat híján, a kisebb csomagok is gondot okoznak: a kocsiba nem fér bele maximum egy vagy kettő, és akkor fordulhatunk még vagy tizenötször. Pont elég idegeskedést okoz az új helyzet, a pakolás és a költözködés miatt nem muszáj aggódnia!

Bízza ránk, profikra a költöztetést! Érveink és szolgáltatásaink több, mint meggyőzőek!

Miért válasszon minket?

Ezen felül még számos előnyt fel tudunk sorolni, például azt, hogy a költöztetésen és a bútorszállításon kívül vállalunk még lomtalanítást is, legyen szó akár zöld hulladékról, háztartási hulladékról vagy építőipari törmelékről.

Válasszon minket, mert profi szolgáltatásunktól pontosan azt kapja, amit elvár, megbízható, gördülékeny, szervezett költöztetést Budapesten, rejtett költségek nélkül!

költöztetés